Podnikateľské modely startupov - Slávik, Štefan, 1955-
Atribúty start-upu. Podnikateľský nápad a osobnosť podnikateľa. Podnikateľský model. Vizualizácia podnikateľského modelu. Výsledky výskumu, ktorého cieľom bolo priniesť nové poznatky o vzniku podnikateľského nápadu a jeho realizácii na báze podnikateľského modelu. Súhrnné výsledky za celú skúmanú vzorku.