Firmy vnášajú zdravý životný štýl aj do kancelárií
Zelené steny, cykloparkovanie, sprchy, dostatok čerstvého vzduchu, terasy na oddych, relaxačné zóny či veľa prirodzeného svetla sú už dosť bežné požiadavky firiem pri výbere kancelárií.