Úloha zakladateľa a kvalita tímovej práce v startupoch - Ljudvigová, Ivana
Teoretické východiská start-upového podnikania. Vertikálne vodcovstvo v start-upe. Častá plochá organizačná štruktúra. Tímové vodcovstvo v start-upe. Čerpanie z nápadov a znalostí celého tímu. Výsledky výskumu o vertikálnom vodcovstve v start-upoch. Výsledky výskumu o tímovom vodcovstve v start-upoch. Závery z výskumov.