Pokuta za správne delikty v oblasti účtovníctva po novom - Klabníková, Klára
Ukladanie sankcií za porušenie zákona č. 431/2002 Z.z. o účtovníctve v znení neskorších predpisov, ktorého dodržiavanie správca dane zisťuje a preveruje pri daňovej kontrole.