Strieborná ekonomika ako nová výzva do budúcnosti pre Slovensko - Setnická, Ivana
Demografický vývoj a starnutie populácie na Slovensku. Seniori a potenciál striebornej ekonomiky v Slovenskej republike. Atraktívne výzvy pre investorov, ktoré by zvyšovali kvalitu života striebornej generácie a celej spoločnosti.