Využitie stratégie na dosiahnutie väčšieho úspechu startupov - Zagoršek, Branislav, 1984-
Teoretické východiská skúmanej témy. Výsledky skúmania stratégie a jej vplyvu na ukazovatele úspechu start-upov. Pozitívny vplyv stratégie vyššej ceny než má konkurencia na počet platiacich užívateľov.