Začínajúci podnikateľ a odvody do zdravotnej a Sociálnej poisťovne - Strählová, Jarmila
Odvody do zdravotnej a Sociálnej poisťovne, ktoré musí platiť podnikajúca FO, ktorá získala oprávnenie na výkon podnikateľskej činnosti. Podnikateľom v našom prípade je FO, ktorá ešte nepodnikala a začala sa venovať výkonu podnikania a nie je súčasne zamestnaná.