How far is contract and employee telework implemented in SMEs and large enterprises (case of Slovakia) - Bajzíková, Ľubica
Implementovanie pracovných zmlúv pre záujemcov o prácu na diaľku v malých a stredných podnikoch na príklade Slovenskej republiky.