Nutričná kvalita netradičných cereálií - Lacko-Bartošová, Magdaléna
Vzrast záujmu konzumentov ako aj nutricionistov o plevnaté druhy cereálií ako sú pšenica jednozrnová (Triticum monococcum), pšenica dvojzrnová (Triticum dicoccon) a pšenica špaldová (Triticum spelta). Terapeutické vlastnosti uvedenej pšenice. Zhodnotenie nutričných ukazovateľov vybraných odrôd pšenice jednozrnovej, dvojzrnovej a špaldovej.