Poradenské konzultácie pedagogických zamestnancov - Lipnická, Milena
Konzultácie v školskom prostredí, ich pravidlá a normy. Konzultácia ako konštruktívna diskusia, odovzdávanie informácií a vzájomné (po)radenie sa pedagogických a odborných zamestnancov, špecialistov a zákonných zástupcov v prevencii a riešení problémov žiakov vo výchove a vzdelávaní.