<The> Impact of economic growth on gender specific unemploymenet in the EU - Brinčíková, Zuzana, 1979-
Vzťahy medzi nezamestnanosťou a ekonomickým rastom. Analýza na základe Okonovho zákona v krajinách EÚ 28.