Akadémia hoteliera: Ako získať viac hostí - Pupišová, Iveta
Praktické rady, ako získať hostí, aby sa vrátili do hotela. Rezervácie - prvý kontakt s klientom. Správne vyškolený a inštruovaný personál. Písomná forma komunikácie. Správne používanie distribučných kanálov. Revenue manažment a práca s cenou. Webová stránka hotela. Kvalita personálu. Problém fluktuácie. Motivácia personálu.