Logistics of Experimenting with Strengthening the Surface Layers of Machine Parts - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Logistika laboratórnych experimentov s posilňovaním namáhaných povrchových vrstiev strojných častí bez využitia ultrazvukového posilňovania prostredníctvom novo vyvinutého prístroja so statickou prítlačnou silou. Modelovanie technologických podmienok a parametrov a overená technológia s formulovaním logistických krokov pre praktické využitie.