Keď sa zimná dovolenka snúbi s wellness - Cathala, Hana
Francúzsky hotelový reťazec Montaignes Mer Villages (MMV) ponúkajúci pobyty v 3-4 hviezdičkových hoteloch v atraktívnych turistických destináciách na horách aj pri mori realizoval 10-ročný hĺbkový prieskum o motivácii klientov pri výbere destinácie. Štúdia bola zverejnená na veľtrhu Equip Hotel v Paríži v tomto roku. Závery z tejto štúdie.