Na čo majú slovenské start-upy - Andacký, Jozef
Šiesty ročník StartupAwards.SK. Finalisti a víťazi súťaže. Medicína v kurze. Od call centier po bioplasty. Skúsenosti autorov projektov so start-upovým ekosystémom. Rast záujmu investorov o slovenské start-upy.