Spotrebiteľské vnímanie úspešnosti regionálneho produktu - Donovalová, Alena, 1986-
Miera spotrebiteľského vnímania úspešnosti regionálneho produktu na slovenskom trhu. Zvolený regionálny produkt a analýza hlavných dôvodov a motívov, ktoré ovplyvňujú rozhodovanie o jeho nákupe.