Preferovanie lokálnych potravín na Slovensku - Hlavatý, Ivan, 1978-
Problematika regionálnych produktov a hlavné dôvody, prečo spotrebitelia tieto potraviny nakupujú. Kvalita surovín a tradícia regiónu. Ciele a utvorenie sebestačných potravín a ekonomika v danej lokalite.