Relational Idiomatic Expressions - Means of Text Cohesion and Coherence - Hrdličková, Zuzana
Používanie viacslovných relačných idiomatických výrazov v písomnom diskurze určenom pre pokročilého študenta angličtiny. Kvalitatívna analýza konjunktívnych a temporálnych idomatických výrazov; príklady. Ich výhody pri výučbe cudzieho jazyka.