New Aspects for Finding Work - Life Balance - Bláhová, Mária
Historický boj o prežitie. Ekonomický rast - priama cesta k vyššiemu životnému štandardu. Zmena hodnôt. Tienisté stránky lepšieho života. Ako získať šťastie a vyrovnanosť. Silná rovnostárska ideológia šťastných škandinávskych krajín verzus americký individualistický štýl.