German Stock Exchange Vocabulary (A Comparative Analysis Based on Media Research) - Lišková, Danuša
Prepojenie medzi rozvojom burzy, špecializovanou terminológiou a profesným žargónom. Prekladateľské problémy. Ilustratívne príklady. Nutná inovácia vyššieho vzdelávania, najmä prekladateľských smerov.