Hlásenie o vyúčtovaní dane z príjmov zo závislej činnosti za rok 2015 - Rabatinová, Marcela, 1977-
Podľa zákona o dani z príjmov "Hlásenie o vyúčtovaní dane a o úhrne príjmov zo závislej činnosti poskytnutých zamestnancom, o zrazených preddavkoch na daň, o zamestnaneckej prémii a o daňovom bonuse za rok 2015" je povinný podať správcovi dane iba ten zamestnávateľ, ktorý počas roku 2015 vyplácal svojim zamestnancom príjmy zo závislej činnosti, bez ohľadu na to, či boli peňažné, alebo nepeňažné príjmy. Termín na podanie hlásenia je do konca apríla.