Trhový dohľad potravinárskych produktov v Slovenskej republike - Kollár, Vojtech
Základné funkcie potravy ako zdroja obživy. Bezpečnosť a kvalitatívna stránka potravín pre spotrebiteľov v dnešnej dobe. Zabezpečenie uvedených vlastností potravín a legislatívny rámec podporovaný inštitúciami a organizáciami.