Uplatňovanie zásad poskytovania informácií spotrebiteľom trpiacim alergiou alebo potravinovou intoleranciou - Košútová, Tatiana, 1962-
Uplatňovanie zásad poskytovania informácií spotrebiteľom trpiacim alergiou alebo potravinovou intoleranciou. Označovanie potravín pre alergikov a spotrebiteľov intolerantných na určité látky alebo potraviny upravuje Nariadenie č. 1169/2011 o poskytovaní informácií o potravinách spotrebiteľom, podľa ktorého musia podnikateľské subjekty uvádzať informácie o týchto látkach a výrobkoch.