<The> Information literacy level of Slovak managers - Bolek, Vladimír, 1988-
Predstavenie čiastkových výsledkov prieskumu zameraného na informačnú gramotnosť manažérov v Slovenskej republike a vplyvu úrovní manažmentu na kvantifikovaný agregovaný index informačnej gramotnosti manažérov.