<The> Analysis of investment incentives in the Slovak Republic - Darmo, Ľubomír, 1984-
Investičný stimul ako forma dotácie na získanie prílevu priamych zahraničných investícií. Analýza dostupných údajov o investičných stimuloch v Slovenskej republike. Porovnanie v rámci krajov.