Institutional quality of the EU and OECD countries - Nežinský, Eduard, 1972-
Predbežná práca zameraná na hodnotenie vývoja inštitucionálnej kvality v EÚ ako determinantu ekonomickej výkonnosti alebo príjmovej nerovnosti. Vykonanie štatistickej analýzy inštitucionálneho výkonu spolu s krajinami OECD. Prezentácia výsledkov.