Prípady zrušenia registrácie pre DPH v roku 2016 - Rabatinová, Marcela, 1977-
Zrušenie registrácie pre daň u platiteľov dane. Zrušenie registrácie platiteľa a posledné zdaňovacie obdobie. Zrušenie registrácie pre daň u osôb registrovaných pre daň, ktoré nie sú platiteľmi dane. Zrušenie registrácie DPH skupiny.