Analýza ekonomického rastu a environmentálnych ukazovateľov pomocou klastrovej analýzy - Reiff, Marian, 1978-
Zhlukovanie európskych krajín do homogénnych skupín s cieľom demonštrovať vzťah medzi ekonomickým rastom a emisiami skleníkových plynov za pomoci Wardovej metódy.