Sú podiely na produkcii dlhodobo konštantné? - Szomolányi, Karol, 1976-
Ekonometrická kointegračná analýza podmienky prvého rádu firmy pre prácu. Testovanie hypotézy dlhodobej konštantnosti elasticity substitúcie vstupov, ktorá je predpokladom neoklasickej teórie rastu.