Prístup vybraných štátov Latinskej Ameriky k medzinárodnej ochrane investícií - Brocko, Branislav
Analýza prístupu vybraných štátov Latinskej Ameriky k otázke rozsahu medzinárodnoprávnej ochrany investícií a jeho potenciálny vplyv na ďalší vývoj medzinárodnoprávnej úpravy v tejto oblasti.