Upgrading shopping experience: the desire of being someone else - Štrach, Pavel
Transformácia retailových obchodov, ktoré svojími často unikátnymi koncepciami predstierajú, že sú niečim iným a tým dávajú zákazníkom dôvod k svojej návšteve (obchody s knihami sa menia na kaviarne, kaviarne sa meni na verejné kancelárie...)