Fiškálne aspekty ekonomického vývoja v eurozóne - Muchová, Eva, 1961-
Nominálne úrokové sadzby a rast HDP v eurozóne. Neistota hospodárskej politiky v USA a v EÚ. Vývoj fiškálnych indikátorov. Vývoj verejného dlhu ako podielu na HDP vo vybraných krajinách eurozóny a vývoj zadlženia súkromného sektora (2007-2015). Štruktúra dlhu v krajinách eurozóny. Fiškálna koordinácia vs. fiškálna únia – ako ďalej eurozóna.