Novela zákona o sociálnom poistení - Mrukviová Tomiová, Sandra
Novela zákona o SP zo dňa 11.10.2016 (č. 285/2016 Z.z.), nadobudla účinnosť 1.1.2017. Pevná suma zvýšenia dôchodkovej dávky v roku 2017 je 8,20 eur, ak ide o starobný dôchodok.