What Drives Intermediation Costs? A Case of Tennis Betting Market - Lyócsa, Štefan, 1982-
Rozdiely v maržiach stávkových kancelárií. Použitie zápasových, turnajových a charakteristík hráčov vysvetľuje rozdiely v rozpätiach, ktoré sú nápomocné pri manažovaní nákladov na sprostredkovanie trhu so štátom podmienenými aktívami. Stávkové kancelárie sa chránia zvýšením kurzov na obľúbeného hráča a zároveň odrádzajú stávkarov od stávkovania na smoliara znížením kurzov. Týmto stávkové kancelárie strácajú časť svojej marže.