Komparácia systémov vzdelávania v krajinách OECD - Veselková, Alexandra
Porovnanie dosiahnutej úrovne vzdelávacieho systému (na základe výskumnej štúdie OECD - PISA) s vybranými determinantmi znalostnej ekonomiky: vládne výdavky na vzdelanie, počet absolventov terciárneho stupňa vzdelania v odbore veda a technológie a ľudské zdroje vo vedecko-technologickom sektore. Zhrnutie výsledkov.