[Vývoj globalizovaného sveta v 21. storočí s akcentom na jeho špecifické oblasti] - Čukanová, Miroslava, 1984-
Recenzia na monografiu v ktorej sa autori pokúsili priniesť kompletný obraz o vývoji globalizovaného sveta v 21. storočí s akcentom na jeho špecifické oblasti. Analyzujú rozvojové a najmenej rozvojové krajiny, ďalej historický a aktuálny stav či vývoj zahraničnoobchodných vzťahov na Ukrajine a v Srbsku.