[Trhová transparentnosť a zneužívanie kapitálového trhu v korelácii poskytovania investičných služieb, výkonu investičných činností a organizovania regulovaného trhu] - Holub, Dušan
Recenzia na monografiu, ktorá predstavuje súhrnné vedecké spracovanie a komplexné zhodnotenie doteraz nedostatočne spracovanej problematiky súčasnej právnej regulá cie informačného správania sa vybraných trhových subjektov kapitálového trhu a jednotlivých foriem zneužívania kapitálového trhu v európskom a národnom rámci.