Meranie kvality služieb a spokojnosti pacientov v zdravotníckych zariadeniach - Lieskovská, Vanda, 1961-
Kvalita zdravotnej starostlivosti ako jedna z kľúčových dimenzií úrovne zdravia. Rebríček EHCI, ktorý porovnáva rôzne nastavenia zdravotnej politiky v európskych krajinách. Krajiny s najvýraznejším pozitívnym posunom v hodnotení EHCI. Krajiny s najvýraznejším negatívnym posunom v hodnotení EHCI. Primárny výskum pacientskej spokojnosti vo vybranom súkromnom zdravotníckom zariadení v SR. Porovnanie výsledkov siedmych ambulancií.