Daňový výdavok versus harmonizácia dane z príjmov právnickej osoby v Európskom priestore - Kušnírová, Jana, 1977-
Vybrané aspekty harmonizácie dane z príjmov právnických osôb. Pohľad na spoločné a rozdielne znaky v oblasti výdavkov právnickej osoby vo vybraných európskych krajinách v nadväznosti na prebiehajúce procesy harmonizácie korporátnej dane.