Pojem kultúry ako superštruktúry v diele Igora Hrušovského - Zágoršeková, Marta
Predpoklady a obdobie samostatného vývinu filozofie na Slovensku. Život i dielo Igora Hrušovského a konceptuálny význam ponímania štrukturológie a jeho koncept kultúry ako superštruktúry.