Fluktuácia: negatívny jav pre podniky i zamestnancov - Gálik, Rudolf
Príčiny a dôsledky fluktuácie pre zamestnanca a zamestnávateľa. Vynútená a dobrovoľná fluktuácia. Praktiky fluktuácie vo finančnom sektore. Súvislosť fluktuácie so štruktúrov výberových procesov a základné funkcie útvarov riadenia.