Talentované ženy ve vědě sedm let po startu - Kejhová, Hana
V roku 2005 vyšla kniha Dámský gambit: zahájení vědecké dráhy, ktorá v ČR zahájila projekt Talentky. Po siedmich rokoch autorka M. Vohlídalová oslovila tie isté vedkyne a napísala knihu s názvom Rozehraná partie: talentky sedm let poté. Kniha ukazuje, aká zložitá je vedecká dráha žien. Životná aj pracovná kariéra vedkýň sa radikálne zmenila.