Ceny v súťažiach z pohľadu DPH v roku 2016 - Válek, Juraj, 1981-
DPH účtovaná do nákladov, ktorú je platiteľ dane povinný odviesť na výstupe pri odovzdaní výhry výhercovi. DPH tovaru, ktorý je obstaraný ako cena do súťaže a uplatnenie odpočtu DPH.