Určenie miesta zdaniteľného plnenia v roku 2016 - Válek, Juraj, 1981-
Daňové priznanie a súhrnný výkaz DPH pri fakturovaní služby českého platiteľa DPH, ktorý si objednal službu o slovenského platiteľa DPH. Miesto zdaniteľného plnenia a postup u odbetateľa.