Emocionálna inteligencia vysokoškolských pedagógov - Remeňová, Katarína, 1982-
Kompetentnosť vo vzdelávacom procese. Emocionálna inteligencia a jej koncepcia. Osobné a sociálne schopnosti jednotlivca. Emocionálna inteligencia v práci učiteľa. Testovanie úrovne emocionálnej inteligencie medzi vysokoškolskými učiteľmi na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Výsledky testov.