Kto na Slovensku stratí domov, väčšinou oň príde navždy - Legéň, Marek
Rozhovor o príčinách bezdomovstva so zakladateľkou občianskeho združenia Proti prúdu. Pribúdanie ľudí bez domova. Veľký problém - zima. Predajcovia Nota bene. Pohadzovanie horúceho zemiaka medzi štátom, samosprávou a krajom. Chýbajúce nájomné obecné byty. Projekt Nosiči batožín.