Bohatá Saudská Arábia musí šetriť! - Pressburg, Adrian Peter
Prudký predvlaňajší prepad cien ropy na svetových trhoch otriasol aj tou krajinou, ktorá nepoznala pojmy ako úspornosť či šetrnosť. Teokratická monarchia - systém prerozdeľovania príjmov z ropy, ktorý štedro pamätá na všetkých poddaných. Cudzinci ako väčšinová pracovná sila. Chýbajúce pracovné návyky domácich a vôľa zapojiť sa do pracovného pomeru. Plán princa Salmana na premenu Saudskej Arábie na globálneho megainvestora s primerane vysokými príjmami. Kampaň za vtiahnutie svojich občanov na pracovný trh cestou nahrádzania cudzincov domácimi.