Úloha sekuritizácie v súvislosti s hospodárskou krízou - Kaderová, Andrea
Kríza, recesia - vznik, sprievodné javy. Hospodárska kríza v USA. Hospodárska kríza a sekuritizácia. Hospodárska kríza v Európskej únii a Slovenskej republike - vývoj makroekonomických ukazovateľov.