Postavenie indiánskeho obyvateľstva v Bolívii v kontexte chudoby - Janubová, Barbora, 1991-
Problematika chudoby, ktorá významne postihuje indiánske obyvateľstvo v Bolívii. Hlavnými problémami indiánskeho obyvateľstva sú najmä nerovnaký prístup k vzdelávaniu, pracovnému trhu v Bolívii. Úroveň vzdelanosti u indiánskych žien a ich postavenie v spoločnosti.