Právny režim bezpilotných lietadiel na území Európskej únie - Klenka, Michal
Súčasná právna úprava bezpilotných lietadiel na území Európskej únie, jej vývoj v posledných rokoch a návrhy Európskej agentúry pre bezpečnosť letectva v predmetnej problematike. Problematika systémov diaľkovo pilotovaných lietadiel, ich možné využitie na komerčné a nekomerčné účely, ako aj ich náčrt smerovania budúcej právnej úpravy v rámci Európskej únie.